Tietoja

Yleistä jousiammunnasta

On hyvä tiedostaa että jousiammunnan kanssa pääsee parhaiten liikkeelle kun saa asiantuntevia ohjeita. Oikean tekniikan opettelun lisäksi jousen täytyy sopia ampujalleen sekä olla ominaisuuksiltaan ja laadultaan soveltuva tai harrastus ei lähde koskaan käyntiin toivotulla tavalla. SJML on tehnyt materiaalia perusteista joihin kannattaa tutustua. Jos pohdit hienon harrastuksen aloittamista suosittelemme että olet yhteydessä SJML Tutor verkostoon tai meihin niin harrastuksesi saa parhaan mahdollisen alun!

Varsinais-Suomen Jousimetsästäjät Ry

VSJM on perustettu vuonna 2009 toimialueenaan Varsinais-Suomi. Seuran päätavoitteina on tuoda yhteen Varsinais-Suomen jousimetsästäjiä sekä jousiammuntaa muuten harrastavia sekä levittää tietoa jousimetsästyksestä ja ammunnasta. Seura on avoin niin tähtäin- kuin vaistoampujille.

V-S Jousimetsästäjät ry. on FFAA:n sekä SJML:n jäsenseura. Seura järjestää jäsenistölleen yhteisjahteja ympäri Varsinais-Suomea. Jäsenille seura on järjestänyt 2D/3D-jousiammuntaradan Lemuun sekä sisäampumamahdollisuuden Paraisten ampumaluolaan. 

Jousimetsästyksestä tai seurasta kiinostuneet voivat ottaa yhteyttä oheisen formin avulla tai ottamalla muuten yhteyttä. Seuraan jäsenyyden hakeminen edellyttää kuitenkin hakemuksen täyttämistä ja sen lähettämistä sihteerille.